YENİ ABONELERE ÖZELe-Fatura Kontör Şenliği Kampanyası ile
%40 indirim fırsatını katlayın!

Çarkı çevir

Uyumsoft Hediye Çarkı

Hediye Kontör Kazan!

+500 Kontör +250 Kontör +100 Kontör
Çarkı Çevir
Uyumsoft Hediye Çarkı Çarkı Çevir

Uyumsoft, yazılım kalitesini SPICE Belgesi ile taçlandırdı

Uyumsoft AŞ, yazılım kalitesini SPICE Belgesi ile taçlandırdı. Ülkemizin yazılım ve danışmanlıkta lider i-Dönüşüm Mimarı Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ firması, TS ISO/IEC15504 Olgunluk Seviyesi 2 (SPICE Maturity Level 2) belgesini alan yerli Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) ve i-Dönüşüm firması oldu.

SPICE

Dünya çapında, yazılım ve danışmanlık hizmeti veriyoruz

SPICE Belgesi’nin global çapta yazılım ve hizmet üretme anlamına geldiğini belirten Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ Genel Müdürü Hüseyin Şahin, şunları söyledi:

“Bu belge ile dünya standartlarında yazılım ve danışmanlık hizmeti verdiğimizi ifade ediyoruz. Önümüzdeki süreçte; Uyumsoft ERP ve i-Dönüşüm ürünlerimizi (e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv, e-Bilet, KEP vd) daha fazla dünya pazarlarına çıkartarak, yazılım ve danışmanlık ihracatımızı arttıracağız. Sektörümüzde, bu belgeyi alan öncü ERP firmalarından birisi olmaktan gurur duyuyoruz” dedi. Hüseyin Şahin, TSE tarafından verilen SPICE Sertifikası’nın, INTACS onaylı olup uluslararası geçerliliğe sahip olduğunu kaydetti.

SPICE modelinin amacı;

Farklı yazılım süreç değerlendirme model ve yöntemleri için ortak bir ana prensip sağlamaktır. Böylece değerlendirme sonuçlarının, ortak bir bağlamda rapor edilmesi sağlanır. Müşterilerin siparişi ile başlayıp, üreticinin üretimi gerçekleştirip, müşteriye siparişi ulaştırmasına kadar olan aşamaları kapsar; mühendislik süreçleri, tasarım, test, bütünleştirme bu grubun içerisindedir. Bu kategorideki süreçler sayesinde, kurumsal hedeflere yönelik prosesler ürünler ve kaynaklar geliştirilir. Projelerin ilerleyişine ve kurumsal hedeflere ulaşmaya yardımcı olmayı hedefler. Bu standart, iyi yazılım mühendisliği için gerekli olan temel hedefleri, üst seviyede tarif eder. Yazılımı elde etme, sağlama, geliştirme, işletme, destek yeterliliği oluşturmayı hedefleyen her yazılım kuruluşuna uygulanmaktadır.

CVK Group
Dedeman Holding
Elle Ayakkabı
ENKA İnşaat ve Sanayi AŞ
Erpiliç
Hamidiye Su
Kolin Holding
Limak Holding
Matraş Deri
Microsoft Türkiye
Milangaz
Mudo
İkea
İzmir Gaz
Miele Elektrikli Aletler
Sizi Arayalım

Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için
iletişim formumuzu doldurabilirsiniz.
En kısa sürede uzman ekiplerimiz size
dönüş yapacaktır.

    ×

    Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için iletişim formumuzu doldurabilirsiniz. En kısa sürede uzman ekiplerimiz size dönüş yapacaktır.