YENİ ABONELERE ÖZELe-Fatura Kontör Şenliği Kampanyası ile
%40 indirim fırsatını katlayın!

Çarkı çevir

Uyumsoft Hediye Çarkı

Hediye Kontör Kazan!

+500 Kontör +250 Kontör +100 Kontör
Çarkı Çevir
Uyumsoft Hediye Çarkı Çarkı Çevir

2018’de İşletmeler, Bulut Sistemine 500 Milyon TL Ayıracak

Türkiye’nin Bulut Geleceği

İşletmeler, iş teknolojilerine yatırım yapmayı sürdürüyor; özellikle Web, Bulut ve Mobil’de, ERP- CRM- HRM uygulamalarını yoğun olarak gündemlerine alıyorlar. 2018 yılında işletmelerin, bulut sistemlere ayıracağı bütçenin 500 milyon TL’yi geçeceği ifade ediliyor.

Bulut sistemlerin satınalma gerektirmeden; ekonomik, güncel, güvenli, kesintisiz hizmet sunduğunu anlatan Uyumsoft Genel Müdürü Hüseyin Şahin, şunları söyledi:

“Günümüz iş teknolojilerinden yararlanmak isteyen şirketler, satınalma yapmak yerine, bulut’tan hizmet almayı tercih ediyor. Örneğin geleneksel ERP- CRM- HRM satın alması yerine, bulut ERP- CRM- HRM’e geçerek kullandığı kadarını aylık olarak ödeyebiliyor. Uyumsoft olarak biz de, büyümekte olan KOBİ’ler için bulut ürünlerimiz olan EkoTicari ve EkoHR’ı pazarın hizmetine sunduk” dedi. Uyumsoft’un 5 yılı aşkın süredir bulut (cloud) ürünler üzerinde çalıştığını kaydeden Hüseyin Şahin, bulut bilişimin her yıl %50’nin üzerinde bir büyüme gösterdiğini belirtti.

‘Türkiye’nin ERP Pazarı ve Geleceği’ konulu panel, 7 Kasım tarihinde, İstanbul Kongre Merkezi’ndeki düzenlenmekte olan Bilişim Zirvesi 2017’de gerçekleşti. Uyumsoft Genel Müdürü Hüseyin Şahin, CPM Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serkan Ahtagil, IAS Türkiye Genel Müdürü Behiç Ferhatoğlu, Login Yönetim Kurulu Başkanı Şahane Sılay, Logo İcra Kurulu Başkanı Buğra Koyuncu, Microsoft İş Uygulamaları Satış Direktörü Ozan Öncel ve Oracle Netsuite Türkiye Bölge Yöneticisi Gökhan Pakhuylu’nun konuşmacı olduğu paneli, ERP Komitesi Türkiye Koordinatörü M. Göker Sarp yönetti.

Türk yazılım sektörü, bulut’la dünyaya açılacak

 

Geçmişte işletmeler, ürün, işgücü ve müşterini yönetirken; bugün kanalı da içeren bir “ekosistem yönetişimi mimarisi” çerçevesinde işlerini yönetmekte olduklarını anlatan Uyumsoft Genel Müdürü Hüseyin Şahin, nitekim Web, Bulut ve Mobil bazlı bilişim teknolojilerinin bunu mümkün kıldığını söyledi.

Bulut bazlı çözümlerin ülkemizin yanı sıra, yakın coğrafyamızdaki ülkelere ve dünya geneline daha yoğun ihraç edilebileceğini ifade eden Hüseyin Şahin, şunları kaydetti:

“Gelecekte işletmeler, yüzlerce mikro-bulut servislerinden hizmet alarak, ihtiyaçlarını karşılıyor olacak. Diğer bir değişle, çok büyük kütlesel yazılımlar yerine, çok sayıda bulut servisleri üzerinden hizmetler alarak, şirketlerini yönetecekler. Uyumsoft olarak, servisleştirilmiş uygulama yazılımı (SaaS) ve altyapı (IaaS) gibi bulut’ta verilen hizmetleri uygulamaya aldık. Önümüzdeki yakın gelecekte servisleştirilmiş yazılım geliştirme platformunu (PaaS)’ı da uygulamaya alacağız. Nitekim bulut’ta verilen hizmetler,  geniş kitlelere ve coğrafyalara ulaşabiliyor. Türk yazılım sektörünün öncü firmalarından birisi olan Uyumsoft, ülkemizdeki işletmenin yanı sıra, Avrasya, Avrupa, Afrika gibi dünyanın dört bir yanına, “bulut” uygulamalar ile açılmayı sürdürecektir” diye konuştu.

2018’de İşletmeler, Bulut Sistemine 500 Milyon TL Ayıracak

CVK Group
Dedeman Holding
Elle Ayakkabı
ENKA İnşaat ve Sanayi AŞ
Erpiliç
Hamidiye Su
Kolin Holding
Limak Holding
Matraş Deri
Microsoft Türkiye
Milangaz
Mudo
İkea
İzmir Gaz
Miele Elektrikli Aletler
Sizi Arayalım

Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için
iletişim formumuzu doldurabilirsiniz.
En kısa sürede uzman ekiplerimiz size
dönüş yapacaktır.

    ×

    Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için iletişim formumuzu doldurabilirsiniz. En kısa sürede uzman ekiplerimiz size dönüş yapacaktır.