YENİ ABONELERE ÖZELe-Fatura Kontör Şenliği Kampanyası ile
%40 indirim fırsatını katlayın!

Çarkı çevir

Uyumsoft Hediye Çarkı

Hediye Kontör Kazan!

+500 Kontör +250 Kontör +100 Kontör
Çarkı Çevir
Uyumsoft Hediye Çarkı Çarkı Çevir

Bulutta iHRM Kurumsal İş Sistemlerinin Yeni Yapısı

Uyumsoft İnsan Kaynakları Yöneticisi Harun Savsar,  işletme odaklı HRM mimarisinden, Bulutta iHRM Kurumsal İş Sistemlerine geçildiğinde, yeni yapıdaki değişiklere değindi.  Yeni yapıdaki değişiklikler şunlardır:

 Bileşen tabanlı yapısal değişiklikler:

Geleneksel İKY sistemlerini bugüne taşıyabilmek için mimariye farklı bileşenler dahil edilmiştir.

“Spin Off Bileşenler” dediğimiz, standart HRM işlev kümesine eklenen kurulum sürelerini kısaltmak, özel amaçlı fonksiyon setleri, HRM çekirdeğinde yapılan kısmi, arızi modifikasyonlarla, mevcut veri tabanını kısmen kullanmakla birlikte, bu eklektik “çözüm” sıkıntılıdır.

“Ara Katman Bileşenleri” denen; interneti kullanma gereksiniminden doğan ve diğer firmalarla işbirliği yapma olanağı kazandırmayı amaçlayan bulutta bilgi işlem eklemeleri, çekirdeğe gerek duymadıkları gibi veri tabanı da kullanmazlar.

Uygulama tabanlı değişiklikler:

Web tabanlı iHRM bulutta bilgi işlem sistemleri ile; geleneksel, standart eHRM sistemlerini kıyasladığımızda, yazılımın arayüzlerinin işlev tabanlı yaklaşımdan, rol tabanlı yaklaşıma dönüştüğünü görürüz.

Rol tabanlı yapıyı olanaklı kılan webdir:  her kullanıcı için ayrı hazırlanmış arayüz sunarak, kullanıcıların işlerini yürütmek için ihtiyaç duydukları işlev ve hizmetlere kolayca erişebilmelerini sağlayarak, üretkenliklerini arttırır. Self servis uygulamalarıyla da desteklenen ve bir kez logon olmakla hizmete hazır hale gelen bu sistem, emniyet düzeyini de yükseltmiştir.

Bulutta iHRM Kurumsal İş Sistemlerinin Yeni Yapısı

 

whatsapp

whatsapp

CVK Group
Dedeman Holding
Elle Ayakkabı
ENKA İnşaat ve Sanayi AŞ
Erpiliç
Hamidiye Su
Kolin Holding
Limak Holding
Matraş Deri
Microsoft Türkiye
Milangaz
Mudo
İkea
İzmir Gaz
Miele Elektrikli Aletler
Sizi Arayalım

Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için
iletişim formumuzu doldurabilirsiniz.
En kısa sürede uzman ekiplerimiz size
dönüş yapacaktır.

    ×

    Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için iletişim formumuzu doldurabilirsiniz. En kısa sürede uzman ekiplerimiz size dönüş yapacaktır.