YENİ ABONELERE ÖZELe-Fatura Kontör Şenliği Kampanyası ile
%40 indirim fırsatını katlayın!

Çarkı çevir

Uyumsoft Hediye Çarkı

Hediye Kontör Kazan!

+500 Kontör +250 Kontör +100 Kontör
Çarkı Çevir
Uyumsoft Hediye Çarkı Çarkı Çevir

Bulutta iHRM İşgücü Sayesinde Beklenen Faydalar

1
efatura
1

Harun Savsar
Uyumsoft İnsan Kaynakları Yöneticisi

Uyumsoft İnsan Kaynakları Yöneticisi Harun Savsar, iHRM bulutta işgücü yönetiminden beklenen faydalarını maddeler halinde anlattı.

  • Çoklu kullanıcılı kaynakların ve masrafların, büyük bir kullanıcı havuzunda paylaşımına izin verir, verimlilik artışı sağlar.
  • Altyapı, daha az masraflı, herhangi bir yerde merkezileştirilebilir.
  • Sistemlerden yararlanma ve yük kapasitesinin tepe noktası artar.
  • Çoklu yedekli alanlar kullanılarak, güvenilirlik, iş sürekliliği ve felaket kurtarma gelişir.
  • Talep üzerine sunulan ölçeklenebilir, esnek, dinamik kaynaklar sayesinde detaylı, self servis temelli, gerçek zamanlıya yakın hizmetler örgütlenir. Talep üzerine self servis kullanıcılara, bilgi teknolojileri desteği gerekmeksizin bulut hizmet kataloglarını edinme, ayarlama ve uygulamaya izin verir.
  • Müşterilerinin gücünün yetmediği güvenlik sorunlarına kaynak ayırabilen sağlayıcılarca arttırılmış güvenlik odaklı kaynaklar, verinin merkezileştirilmesi sayesinde güvenlik gelişmiştir. Bununla birlikte, sistem arayüzü gibi kurulan, tutarlı ve gevşek bağlı mimaride, geniş bir alan üzerinde veya çok sayıda cihaz üzerinde dağıtılan ve çok kullanıcılı sistemler üzerinde bağlantısız kullanıcılar tarafından paylaşılan verilerin güvenliğindeki inanılmaz bir şekilde artan karmaşıklığa rağmen, Web servisleri kullanılarak performans gözetimine imkan tanır.
  • Veri işleme, erişme temelinde yapılan kullanım seçeneklerine göre ayrıntılı ücretlendirme hizmeti ile desteklenen aktivite ve kurumsal altyapı tiplerine bağlı olarak önemli işletim tasarrufları sağlanmaktadır. Mekandan ve donanımdan bağımsızlık, bir web tarayıcısı kullanarak bulundukları yer ve kullandıkları cihazdan bağımsız olarak sistemlere erişebilme imkanı tanır. Altyapı dışarıdan 3.parti bir DC tarafından sağlanıyorsa ve İnternet’ten erişim varsa, kullanıcılar herhangi bir yerden bağlanabilirler. Bulut bilişim uygulamalarının bakımı kolaydır, çünkü her kullanıcının bilgisayarında kurulması gibi bir gereksinim yoktur ve farklı yerlerden erişilebilir.
  • Sanallaştırma teknolojisi, sunucuların ve depolama cihazlarının paylaşımının ve kullanımının artırılmasına izin verir. Uygulamalar, bir fiziksel sunucudan diğerine kolayca transfer edilebilir.
  • Bulut bilişim, özellikle küçük ve orta ölçekli şirketler için imkânlarının yetmeyeceği, son teknoloji (state-of-the-art) bilgi teknolojileri altyapısı ve veri saklama yatırımlarını erişilebilir kılmıştır. Şirket içinde yönetişim, daha az yetişmiş uzman ile talep, ilişki, veri güvenliği, uygulama yaşam döngüsü, risk ve uyum yönetimi gibi ICT konusunda işlerden muaf bir şekilde yürütülebilmektedir.
  • İşletmeler, kendilerine ait donanım ve yazılım varlıkları yatırımlarından vazgeçip, sermaye masraflarını işletimsel masraflara dönüştüren, kullandıkça öde ağ tabanlı (thinkgrid) gibi bu bulut dağıtım hizmet modellerine geçiyorlar (Google Apps, Salesforce.com, MS Office 365).

whatsapp

whatsapp

CVK Group
Dedeman Holding
Elle Ayakkabı
ENKA İnşaat ve Sanayi AŞ
Erpiliç
Hamidiye Su
Kolin Holding
Limak Holding
Matraş Deri
Microsoft Türkiye
Milangaz
Mudo
İkea
İzmir Gaz
Miele Elektrikli Aletler
Sizi Arayalım

Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için
iletişim formumuzu doldurabilirsiniz.
En kısa sürede uzman ekiplerimiz size
dönüş yapacaktır.

    ×

    Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için iletişim formumuzu doldurabilirsiniz. En kısa sürede uzman ekiplerimiz size dönüş yapacaktır.