YENİ ABONELERE ÖZELe-Fatura Kontör Şenliği Kampanyası ile
%40 indirim fırsatını katlayın!

Çarkı çevir

Uyumsoft Hediye Çarkı

Hediye Kontör Kazan!

+500 Kontör +250 Kontör +100 Kontör
Çarkı Çevir
Uyumsoft Hediye Çarkı Çarkı Çevir

Bir ERP yazılımının esnek olması Uyumsoft için ne ifade eder?

ERP sistemleri, pek çok mühendislik disiplininin bir araya geldiği, değişen iş ortamı, gelişen mühendislik disiplinleri ve teknoloji ile doğru orantılı olarak gün geçtikçe farklılaşan sistemler. Bundan dolayı, ERP sistemlerinde esneklik denilince, pek çok farklı tanım yapılabilmektedir. Genel olarak bu tanımlar yapılırken, proje bazlı çözümler sunabilmek, esneklik olarak addedilir. Bu yaklaşım doğru olmak ile birlikte, günümüz için bu tanım oldukça eksik bir tanım olarak kalmaktadır.

Hakan Mete

Hakan METE Uyumsoft ERP Kıdemli Satış Yöneticisi

Bizler Uyumsoft olarak, ERP sisteminin esnekliğini tanımlarken, tek bir kriter veya tanım yerine, global yaklaşımları göz önüne alıyoruz. Bu yaklaşımımızı da sadece projelerimizde değil Ar&Ge çalışmalarımızda da temel alıyor ve Uyumsoft ERP sistemini geleceğe entegre bir sistem haline getiriyoruz.

Tüm bu çalışmaları, bir bütün olarak ele alırsak, Uyumsoft için esneklik,

  • Sistemin tümünün ya da bileşenlerinin, firmaların ihtiyaçlarına uyarlanabilmesi (sektörel çözümler, özel üretim süreçleri, çok uluslu-çok dilli işletmeler vb.);
  • Sistemin kurulduğu çevresel faktörlere uygun olması (kanuni, bölgesel, mobil çalışma ortamı vb.);
  • ERP sisteminin edinme ve kullanım biçiminin firmanın talebine göre esnetilebilmesi – Kiralama veya Satış (SaaS veya ASP);
  • Yüksek hacimli veriler ile çalışmaya uygun olması, Big Data analizlerini gerçekleştiriyor olması;
  • Müşterilerin talep ettiği 3. Parti yazılımlar ile stabil entegrasyonlar oluşturabilmesi, bu yapıyı oluştururken veri güvenliğinden ödün vermemesi;
  • Belki de günümüzde en önemlisi güncel teknolojiyi sistem dizaynında kullanması ve teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek, gelişmelere kolay adapte olabilmesi anlamına gelmektedir.

Web ERP sistemi

Müşterilerimize sunmuş olduğumuz Uyumsoft Web ERP sistemi de, tüm bu yapısını, bu temel değerler doğrultusunda oluşturduğumuz ve oluşturmaya devam ettiğimiz bileşenleri içeriyor. Uyumsoft olarak ERP sistemleri bütünleşik yapımızı korurken müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre modüler yapımızı tasarlıyor, taleplerine göre özelleştirmeleri gerçekleştiriyor, teknolojik gelişmeleri de göz önüne alarak geliştirilebilir, sürdürülebilir ve entegrasyon kabiliyeti yüksek sistemleri müşterilerimize sunuyoruz.

ERP sistemi

Geçmiş dönemde, yoğunlukla kullanılan bir deyiş, sadece sektörümüzde değil, pek çok noktada kullanılıyordu: “Değişmeyen tek şey değişimdir”. Artık bu söz geçerliliğini biraz yitirmiş durumda, zira değişim de, değişim geçiriyor. Artık Değişim, geçmişe göre daha hızlı bir şekilde gerçekleşiyor. Bundan dolayı, bizler Uyumsoft olarak, tüm bu esneklik sürecini “Değişimin hızını yakalamak” olarak ele alıyor ve tüm birikimimizi Uyumsoft Web ERP ile müşterilerimize sunuyoruz.

CVK Group
Dedeman Holding
Elle Ayakkabı
ENKA İnşaat ve Sanayi AŞ
Erpiliç
Hamidiye Su
Kolin Holding
Limak Holding
Matraş Deri
Microsoft Türkiye
Milangaz
Mudo
İkea
İzmir Gaz
Miele Elektrikli Aletler
Sizi Arayalım

Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için
iletişim formumuzu doldurabilirsiniz.
En kısa sürede uzman ekiplerimiz size
dönüş yapacaktır.

    ×

    Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için iletişim formumuzu doldurabilirsiniz. En kısa sürede uzman ekiplerimiz size dönüş yapacaktır.