YENİ ABONELERE ÖZELe-Fatura Kontör Şenliği Kampanyası ile
%40 indirim fırsatını katlayın!

Çarkı çevir

Uyumsoft Hediye Çarkı

Hediye Kontör Kazan!

+500 Kontör +250 Kontör +100 Kontör
Çarkı Çevir
Uyumsoft Hediye Çarkı Çarkı Çevir

Uyumsoft Bulut HR Uygulaması ile İşgücünde Etkin Yönetim Başladı

Harun Savsar – Uyumsoft İnsan Kaynakları Yöneticisi 

Artık, örgütlerdeki stratejik insan kaynakları yönetimi bölümleri, faaliyetlerini, İnternet bulutunda ekosistem ağlarında paylaşılan uygulamalarda yürüteceklerdir. İş teknolojilerinin gelişimi, insan kaynakları yönetimi bölümlerinin, küresel gelişmelerin anlamlandırılmasında, veriden bilgi üreten kimliğini de ön plana çıkarmaktadır. Dünyadaki pek çok işletme, insan kaynaklarına ait bilgileri saklamak ve işlemek için, bulut bilgi işlem temelli insan kaynakları sistemlerini kullanmaktadırlar. Böylelikle, insan kaynakları ile ilgili operasyonel işlemlere harcanan zaman ve masraflar azaltılabilmektedir. Bu sistemler, istenen bilgilere kolay ulaşılmasını ve bilgilerin çeşitli analizlerle düzenli olarak raporlanmasını sağlayarak, hem işletme yöneticilerinin, insan kaynakları uzmanlarının, hem de işgücünün daha görev-kritik konulara yoğunlaşabilmelerine, daha etkin ve verimli çalışabilmelerine imkân tanımaktadır.

HR bulut bilgi işlem ile elde edilen yararlar şunlardır:

  • İşgücü veri girişleri formatlanarak kategorize edilebilmektedir.
  • Doğru dataya erişim.
  • Mobil, online, interaktif imkanlar insan kaynakları süreçlerini hızlandırmaktadır.
  • Veri işleme araçları ile anlık, gelişmiş, esnek ve dinamik raporlama sağlanmaktadır.
  • İşgücü seçme yerleştirme, eğitim süreçlerinin kalitesi artmaktadır.
  • Esnek insan kaynakları politikaları, norm kadro ve ücret yönetimi ile işgücü planlaması ve işgücünün elde tutulabilmesi sağlanmaktadır.

HRM yönetiminin fonksiyonları şunlardır:

  • Planlama; Yöneticilere geniş işgücü veri havuzu sağlanarak işgücü talebi online olarak yapılabilmektedir.
  • İşe alım; İşe alım ilanlarının maliyetleri düşmekte, işe alım süreci hızlanmakta ve daha büyük bir iş başvuru havuzuna erişimin sağlanmaktadır.
  • Eğitim; Eğitim ihtiyaçlarının tespiti online sınav, anket, değerlendirme süreçleri ve eğitim katılımcılarına e-posta bilgilendirmeleri atılması sağlanabilmektedir.
  • Performans takibi; İstenen zamanda çevrimiçi olarak sürekli olarak güncellenebilen performans verilerine firmadaki veri tabanından erişilebilmektedir.
  • Kariyer planlaması; Örgütün web sitesi ve/veya intraneti aracılığıyla çalışanlara kariyer danışmanlığı sağlanabilmektedir.
  • İş değerleme; Sıralama, sınıflama, puan ve faktör karşılaştırma gibi iş değerleme yöntemleri yapılabilmektedir. Sıralama yönteminde kullanılan eşleştirme ya da kart uygulaması, değerli olan işlerin seçilmesi suretiyle daha kolay ve hızlı şekilde yerine getirilebilmektedir.
  • Bordro; Kompleks ücretlendirme sistemlerini uygulanabilmektedir. Çalışan ve yöneticilerin online olarak dünyanın her yerinden verilere erişimi sağlanabilmektedir.

whatsapp

whatsapp

CVK Group
Dedeman Holding
Elle Ayakkabı
ENKA İnşaat ve Sanayi AŞ
Erpiliç
Hamidiye Su
Kolin Holding
Limak Holding
Matraş Deri
Microsoft Türkiye
Milangaz
Mudo
İkea
İzmir Gaz
Miele Elektrikli Aletler
Sizi Arayalım

Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için
iletişim formumuzu doldurabilirsiniz.
En kısa sürede uzman ekiplerimiz size
dönüş yapacaktır.

    ×

    Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için iletişim formumuzu doldurabilirsiniz. En kısa sürede uzman ekiplerimiz size dönüş yapacaktır.