YENİ ABONELERE ÖZELe-Fatura Kontör Şenliği Kampanyası ile
%40 indirim fırsatını katlayın!

Çarkı çevir

Uyumsoft Hediye Çarkı

Hediye Kontör Kazan!

+500 Kontör +250 Kontör +100 Kontör
Çarkı Çevir
Uyumsoft Hediye Çarkı Çarkı Çevir

Netbor Plastik Boru Uyumsoft’u Tercih Etti

Web tabanlı olması, esnek yapısı ve danışmanlık kalitesi nedeniyle Uyumsoft’u tercih eden Netbor Plastik Boru, Şubat 2017 tarihinden itibaren Uyumsoft web ERP ile yoluna devam ediyor. Temel iş uygulamaları, duran varlık yönetim sistemi, nakit akış yönetim sistemi, talep / teklif ve onay yönetimi, üretim yönetimi, bordro, dış ticaret, kalite yönetimi, istatistiksel proses kontrol, el terminali, işletme bütçe yönetimini “Uyumsoft web ERP” ile yöneten Netbor Plastik Boru, Uyumsoft’un tam entegre yapısıyla kolay raporlama ve üretim takibi yapmayı da sürdürüyor.

Dünya markası olma hedefiyle üretimine devam ediyor

2003 yılında kurulan Netbor Plastik Boru AŞ, 2004 yılında Polipropilen atık su borularının üretimine başladı. 2008 yılında Netbor Plastik olarak kendi markasıyla yoluna devam eden firma, Sivas 1.Organize Sanayi Bölgesi 2.Kısımda 8 bin metrekaresi kapalı olmak üzere 63 bin metrekarelik alanda alt yapı sektöründe bir “Dünya Markası” olma hedefiyle üretimine devam ediyor. “Önce kalite” prensibiyle hareket eden firma, Polietilen temiz su boruları (PE100), Doğalgaz borusu (PE80), PE yağmurlama boruları gibi geniş bir yelpazede üretimini sürdürüyor. Türkiye’de HDPE100 boru üretiminde, 2016 yılında, 3. sıraya yükselen Netbor, aynı zamanda 2016 yılı itibariyle sanayi, konut, inşaat, enerji, turizm, GYO, madencilik alanlarındaki şirketleri ve ortaklıklarıyla Anadolu’nun önemli şirketleri arasındaki yerini aldı. Netbor Plastik Boru, ERP alanında Uyumsoft ürünlerini tercih etti. Netbor, birçok alanda olduğu gibi, ERP geçiş sürecinde pragmatik yaklaşımlarla ve öncesinde backgroundunda var olan hazırlığı ile benzer süreçlerden geçmiş birçok rakibine göre çok çok kısa sürelerde geçişini tamamlayarak Uyumsoft ürünlerini başarılı bir şekilde kullanmaktadır. Bu süreç içinde, Uyumsoft proje sorumlularının da yerinde yönlendirmeleri ile süreç mümkün olan en kısa sürelere indirgenerek başarılı bir geçiş tamamlanmıştır.

Netbor Plastik Boru, Uyumsoft web ERP ile yola devam ediyor

CVK Group
Dedeman Holding
Elle Ayakkabı
ENKA İnşaat ve Sanayi AŞ
Erpiliç
Hamidiye Su
Kolin Holding
Limak Holding
Matraş Deri
Microsoft Türkiye
Milangaz
Mudo
İkea
İzmir Gaz
Miele Elektrikli Aletler
Sizi Arayalım

Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için
iletişim formumuzu doldurabilirsiniz.
En kısa sürede uzman ekiplerimiz size
dönüş yapacaktır.

    ×

    Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için iletişim formumuzu doldurabilirsiniz. En kısa sürede uzman ekiplerimiz size dönüş yapacaktır.