YENİ ABONELERE ÖZELe-Fatura Kontör Şenliği Kampanyası ile
%40 indirim fırsatını katlayın!

Çarkı çevir

Uyumsoft Hediye Çarkı

Hediye Kontör Kazan!

+500 Kontör +250 Kontör +100 Kontör
Çarkı Çevir
Uyumsoft Hediye Çarkı Çarkı Çevir

Uyum Akademi Yaz Staj Okulu

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) ve Uyumsoft işbirliği ile Uyum Akademi tarafından yürütülen yaz staj okulu, 3- 28 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşti. 19 farklı üniversiteden gelen talepler arasından seçilen, 46 endüstri ve bilgisayar mühendisliği öğrencileri katıldı. Bunların yaklaşık %25 (12 tanesi) Yıldız Teknik Üniversitesi’nin öğrencisidir. Staj okuluna katılan öğrenciler, 3. ve 4. sınıfta okumakta olup, ağırlık olarak 3. Sınıf öğrencileridir. Yaz okulunun tamamlanmasının ardından öğrencilere, katılım sertifikası verildi. Bu yıl 9.’su düzenlenen “Uyum Akademi Yaz Staj Okulu” başarı sertifikaları töreni, 28 Temmuz cuma günü, YTÜ Teknoparkı konferans salonunda yapıldı.
Sertifika törenine, YTÜ Teknoparkı Genel Müdürü Prof. Dr. Mesut Güner, Uyumsoft Yönetim Danışmanı Prof. Dr. Ercan Öztemel, Uyum Akademi Yöneticisi Kerim Şahin, YTÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nizamettin Aydın, öğrencilere 20 iş günü boyunca eğitim veren Araştırma Görevlisi Gürkan Alpaslan, Araştırma Görevlisi Ahmet Elbir ve başarı sertifikasını almaya hak kazanan öğrenciler katıldı.

Uyum Akademi Yaz Staj Okulu Başarı Sertifikaları Verildi

Uyum Akademi, 9 yıldır bilgi birikimi ve tecrübesini gençlerle paylaşıyor

Uyumsoft’un ERP yazılımları ve E-Uyum (e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv vd) uygulamalarında, ülkemizin öncü firmalarından birisi olduğunu kaydeden Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ Başkanı Mehmet Önder, sahip oldukları bilgi birikimi ve tecrübeyi, Uyum Akademi ile son 9 yıldır genç mühendislere aktarmakta olduklarını söyledi. Bu kapsamda, her geçen gün daha fazla stajyer talebi ile karşılaştıklarını anlatarak mümkün olduğunca talepleri geri çevirmemeye özen gösterdiklerini dile getiren Mehmet Önder, Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Galip Cansever, Teknokent Müdürü Prof. Dr. Mesut Güner başta olmak üzere, konuya ilgi gösteren ve destek veren tüm üniversite ve Teknokent personeline ve Uyum Akademi Staj Okulu çalışmalarını yürüten Uyumsoft çalışanlarına teşekkür etti.
Gençlere çok çalışmaları, kendilerini geliştirmeleri ve teknolojiyi yakından takip etmeleri tavsiyesinde bulunan Mehmet Önder, şunları söyledi: “Sevgili Gençler; başarılı bir iş hayatı sürdürmenin en temel gereksinimi, sürekli kendinizi yenileyerek, geliştirmenizdir. Eğer bunu başaramazsanız, durduğunuz yerden sürekli geriye düşersiniz. Teknoloji baş döndürücü bir hızla gelişip, değişiyor. Bilgi çağındayız ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmelisiniz. Değerli genç meslektaşlarım, nerede çalışırsanız çalışın; daima yaptığınız işin en iyisini, kendiniz için yapmaya gayret edin. Kendinize, geleceğe yönelik bir vizyon oluşturup, hedefler belirleyiniz. Bu hedeflerinizin arkasında kovalarken, sürekli daha ileri hedefleri oluşturmayı düşünün. Güneşi hedefleyin ki, yakalayamasanız da yıldızlarda kalasınız. Gösterdiğiniz başarınız, muhakkak takdir edilecektir. Girişimci olacaklara tavsiyem, göstereceğiniz gayret, vizyoner bakış açısı, sürekli iyileşme ve yenilikler peşinde koşma mühendislik bilgisini artırmaya ek olarak, işletme deneyimi ve riski yönetme gibi konularda da yetkinliklerinizi arttırmanızdır” dedi.

Ülkemizin en büyük kuluçka merkezi olarak fikirleri ürüne dönüştürüyor

Yıldız Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Mesut Güner, Yıldız Teknopark’ın 270 Ar-Ge firması, 90 kuluçka firması ve 7 binden fazla kalifiye Ar-Ge ve yazılım personeline ev sahipliği yaptığını söyledi. Yıldız Teknopark olarak, ülkemizdeki 4 üniversiteyle bir araya gelerek ABD’de Starcamp Kuluçka Merkezi’ni kurduklarını da anlatan Prof. Dr. Mesut Güner, ülkemizdeki başarılı projeleri dünya girişim sermayesinin %30’nu barından ABD pazarına hazırlamayı hedeflediklerini kaydetti.

Uyum Akademi Yaz Staj Okulu Başarı Sertifikaları Verildi

Uyum Akademi Yaz Staj Okulu Başarı Sertifikaları Verildi

CVK Group
Dedeman Holding
Elle Ayakkabı
ENKA İnşaat ve Sanayi AŞ
Erpiliç
Hamidiye Su
Kolin Holding
Limak Holding
Matraş Deri
Microsoft Türkiye
Milangaz
Mudo
İkea
İzmir Gaz
Miele Elektrikli Aletler
Sizi Arayalım

Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için
iletişim formumuzu doldurabilirsiniz.
En kısa sürede uzman ekiplerimiz size
dönüş yapacaktır.

    ×

    Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için iletişim formumuzu doldurabilirsiniz. En kısa sürede uzman ekiplerimiz size dönüş yapacaktır.