YENİ ABONELERE ÖZELe-Fatura Kontör Şenliği Kampanyası ile
%40 indirim fırsatını katlayın!

Çarkı çevir

Uyumsoft Hediye Çarkı

Hediye Kontör Kazan!

+500 Kontör +250 Kontör +100 Kontör
Çarkı Çevir
Uyumsoft Hediye Çarkı Çarkı Çevir

Şarj İstasyonları Komitesi Uyumsoft’ta Toplandı

toplanti

Elektrikli Araç Şarj İstasyonları Komitesi’nin, kendi arasında yaptığı ilk toplantısı, geçtiğimiz günlerde, Uyumsoft’un Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Teknopark’ındaki merkez ofisinde gerçekleştirildi.

Toplantıda, Türkiye Elektrikli ve Hibrid Araçlar Platformu (TEHAD) üyeleri, elektrikli araç şarj istasyonlarıyla ilgili gündemdeki konuları değerlendirdi. TEHAD kurucusu Berkan Bayram’ın başkanlığını yaptığı toplantıya, aralarında Delta Greentech, Caymaz, Ect Grup, Esarj, Gersan Aş, Vestel, Voltrun’un bulunduğu firmaların yetkilileri katıldı. Gelişmekte olan elektrikli araç şarj istasyonları sektörünün, yeni pazar dinamiklerine uygun olarak güncellenmesi, şebeke sorunları ve mevzuat düzenlemeleri gibi konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.  

Toplantı sırasında konuşma gerçekleştiren Uyumsoft iDönüşüm Satış Koordinatörü A. Erhun Öçal, ülkemizin lider entegratörü olaran Uyumsoft’un e-Fatura, e-Arşiv, e-Defter gibi iDönüşüm süreçlerine dair yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ülkemizdeki elektrikli şarj istasyonları hakkında görüş ifade eden Berkan Bayram ise, şunları söyledi: “Küresel çapta hızlı gelişmelere sahne olan Elektrikli Araç sektörü, bir paydaşı olarak şarj istasyonlarını da doğrudan ilgilendirmekte ve gün geçtikçe otomotiv sektörünün ayrılmaz bir parçası olmaktadır. Bugün itibariyle, Türkiye genelinde, 1.500 adetlik kurulum sayısına ulaşan elektrikli araç şarj istasyonlarının, Avrupa ile kıyaslandığında halen yeterli sayıda olmadığını görülüyor. Ülke olarak henüz yolun çok başında olmamızla birlikte, işbirliklerini geliştirerek önümüzdeki dönem daha verimli ve daha etkili pozisyon alma durumunda olacağız” diye konuştu.  

 

CVK Group
Dedeman Holding
Elle Ayakkabı
ENKA İnşaat ve Sanayi AŞ
Erpiliç
Hamidiye Su
Kolin Holding
Limak Holding
Matraş Deri
Microsoft Türkiye
Milangaz
Mudo
İkea
İzmir Gaz
Miele Elektrikli Aletler
Sizi Arayalım

Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için
iletişim formumuzu doldurabilirsiniz.
En kısa sürede uzman ekiplerimiz size
dönüş yapacaktır.

    ×

    Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için iletişim formumuzu doldurabilirsiniz. En kısa sürede uzman ekiplerimiz size dönüş yapacaktır.